Сміливі дослідники виявили, яке порно перетворює вас найшвидше!
Сміливі дослідники виявили, яке порно перетворює вас найшвидше!

Зрештою, не всі відео з позначкою XXX настільки ж ефективні!

Звичайний час, проведений користувачем на веб-сайті Pornhub, —-- 9 хвилин 20 секунд. Вчені виявили чітке партнерство між тематикою роликів і тривалістю перегляду. Відео “—; Літній чоловік-- дівчина" виглядає приблизно 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд набагато довше, ніж аналітичний стандарт. Далі, у нижньому порядку, є відео зі зрілими жінками (10 хвилин 38 секунд), гей-порно ( 10 хвилин 36 секунд), аматорська порнографія (10 хвилин 19 секунд).

Інші категорії нижче середнього. Наприклад, відео з анальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —-- 9 хвилин 6 секунд, лесбійське порно —-- 8 хвилин 50 секунд, оргії —-- 8 хвилин 10 секунд, лесбійське відео зі страпоном —-- 8 хв. 1 2. А от відеоролик із рудоволосими жінками отримав найменше часу: зазвичай його переглядають 6 хвилин 35 секунд.Приєднайся до нас мужские члена веб-сайт

Дотримуючись елементарних міркувань, найцікавішим був ролик із рудоволосими дамами. Наближення до нього, завдяки ботанам і різним іншим гікам, хентаю, відео з тренінгами і жінками з маленьким бюстом. Пол Брайант, викладач медицини Університету Індіани (США), пояснює це найбанальнішою фізіологією. На підсвідомому рівні молоді та продуктивні жінки, які здатні народжувати чудове потомство, здаються вашому мозку більш сексуальними.

Pornhub також визначив, скільки часу місцеві жителі різних країн проводять на ресурсі. Так, найдовше —-- японці (11 хвилин 19 секунд), на другому місці —-- араби (10 хвилин 14 секунд), на шостому місці залишилися місцеві жителі Росії з 9 хвилинами 19 секундами. Найшвидші – жителі латиноамериканських країн із 7 хвилинами 23 секундами.

Яка порнографія подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви точно зрозумієте, який саме фільм варто завітати до себе вдома, щоб не отримати відмову!

Ми не знаємо, як ви провели вихідні, але ми знаємо, чим займалися спеціалісти Pornhub весь цей час: вони ретельно готували статистику. Результат – підсумкові таблиці, які показують, які стилі порнографії є ​​особливо популярними серед жінок у різних країнах.

Останнім часом пальму першості за популярністю тримають відеокліпи в класифікації «лесбіянок». І Pornhub правильно заявляє, що це головним чином результат цільового ринку для жінок. Жінки переглядають ці відео на 151% частіше, ніж чоловіки. Тривожний дзвінок!

Варто пам’ятати, що вподобання відрізняються від країни до країни. Так, нашим співвітчизникам подобаються відеоролики категорії «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, виходячи з цього міркування, російським жінкам повинен подобатися «секс з ведмедями і балалайками», проте ми вважаємо за краще не думати про це.

8 найпопулярніших категорій: «лесбіянки», «хентай», «секс з неграми», «ректальний секс», «секс з індіанками», «аматорське порно», «мілф», «; секс з азіатами.

Є статистика для окремих країн. Таким чином, у США жінки на 102% частіше дивляться відео в класифікації «секс з темношкірими». і на 69% —-- «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії на 31% частіше дивляться "грубий секс", канадські жінки йдуть на "секс утрьох" у 36% випадків, француженки дивляться відео в класифікації "рогоносців". на 103% частіше, ніж у різних інших країнах, а серед жителів Німеччини особливо популярним є відео «фут-фетишизм» (і це суцільні 165%).

Згідно з цією інтригуючою статистикою, жінки на 714% частіше, ніж решта земної кулі, шукають відеокліпи за запитом "секс з росіянами", і, очевидно, ми повністю підтримуємо такий патріотизм. Також бажано надавати відео в класифікації "фут-фетишизм". і "веб-відеокамера".

Друга частина дослідження була спрямована на вікову кореляцію. Виявилося, що те, яку порнографію люблять дівчата, залежить не тільки від громадянства, але ще й від віку.

  • 18—-- 24 роки —-- "хентай" (+81%)
  • 25—-- 34 роки — “-- ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35-- 44 роки-- "подвійне проникнення" (+29%)
  • 45—-- 54 роки — “-- ; аматорська порнографія (+39% )55-- 64 роки-- ; порнографія в дизайні 70-х” (+78%)
  • 65+ —-- «ручне завдання» (+143%)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *